Frankrike vinner skiskytingstafett for kvinner – Sport

F Rance vant kvinnenes 4 x 6 km stafett i fjerde runde av verdenscuppen i skiskyting på det tyske vintersenteret Oberhof.

Lou Jeanmont, Justine Brezat-Bouchet, Sophie Chauveau og Julia Simon fullførte banen på 1.12:42.5 timer med 12 ekstra runder og ingen strafferunder.

På andreplass kom det norske laget med en passiv på 9,3 sekunder og med 10 ekstra runder, og på tredjeplass kom Sverige, 33,5 sekunder bak vinneren med 8 ekstra runder og med en strafferunde.

Franskmennene ledet mesteparten av løpet, og ga bare så vidt ledelsen ved Sveriges lengste stolpe.

Det bulgarske laget bestående av Valentina Dimitrova, Lora Hristova, Maria Zdravkova og Daniela Kadeva ble stengt med én runde etter andre stolpe og holdt seg på 15. plass av totalt 18 kastet stafetter. Dimitrova og Hristova brukte 9 runder til og Dimitrova gikk inn i strafferunden ved den nærmeste stolpen.

I den samlede stafettstillingen etter tre starter av totalt fem, leder Norge med 255 poeng, foran Sverige med 210 og Frankrike med 195 poeng.

Neste start i skiskyting-VM går i Rupolding (Tyskland) fra 10. til 14. januar, skriver BTA.