Håndballspillerne orket ikke å overraske verdensmesteren, Norge vant finalen

Det makedonske kvinnelaget i håndball ble slått av nåværende europa- og verdensmestere Norge med 18:24 i den femte runden av EHF Eurocup.

Håndballspillerne spilte en stor kamp og i 40 minutter var de jevnbyrdige motstandere av de norske favorittene, som i finalen med en serie på 0:7 brøt motstanden til de tillitsvalgte til trener Lubomir Savevski. .

Nordmennene, som spilte i et forynget lag, uten de største stjernene, ledet i starten med 0:2, og Makedonias første mål ble scoret av Maria Sterieva i det tredje minuttet. Midt i første del,

Nordmennene tok ledelsen med 5:9, hvoretter trener Savevski kalte en time-out som bar frukter. Etter scoringene til Sadovska og Ristovska reduserte Makedonia til 8:10 og til slutten av første kamp var det mål for mål. Han brøt med en score på 12:14 for Norge.

Savevskis menn startet andre omgang sterkt, og Janeskas to mål utlignet på 14:14, noe som gjorde at verdens- og europamesterne ble målløse i ni minutter.

Men de to feilene til de makedonske håndballspillerne ble straffet av Fawkes og Larsen for en ledelse på 14:16. Etter et mål fra Janevska, som Makedonia reduserte 16:17 med, men nok et angrep fra nordmennene, fikk Jatevska en straffe på to minutter, som nordmennene utnyttet til fulle.

Først scoret de to mål, så sju mål til på rad og løste vinnerens dilemmaer. Til slutt feiret Norge med 18:24, men lagkameratene til trener Savevski spilte en flott kamp, ​​der de sto likt i 47 minutter.

Best i Makedonias rekker var Sazdovska med seks treff, Janevska med fire og Ristovska med tre treff, og Micevska gjorde 14 redninger. I Norge scoret Fawkes seks og Arsen fem.
Den andre kampen mellom Norge og Makedonia spilles søndag klokken 16.00.