Euro 2024: Skandinavene tillot seg ingen overraskelser, Norge, Sverige og Danmark vant det er sikkert

Som forrige gang klokken 18.00, også på kvelden, rettferdiggjorde favorittene sin rolle og noterte seire fra de første møtene.

En av topputfordrerne i EM i Tyskland, det norske laget startet kontinentalmøtet med en sikker seier og vant kampen mot Polen med overbevisende 32-21.

Det svenske laget vant også den første kampen. De regjerende mesterne, vinnere for to år siden, hadde det lett mot Bosnia-Hercegovina. Svenskene kontrollerte alt allerede i første omgang og reduserte systematisk kampen til deres fordel (29-20) på overtid.

finne med ni mål var det et uløselig puslespill for bosnierne, og det var på motsatt side Falic han hadde fire mål.

En perfekt skandinavisk kveld sørget også Danmark for, bedre enn Tsjekkia. Danmark slo Tsjekkia 23-14, og vant andre omgang overbevisende etter at en første omgang endte 9-9. Målvakten var eksepsjonell for danskene Nielsen med en utrolig redningsrate, og stengte tsjekkerne fullstendig i andre omgang. Han var den mest effektive i angrep Mikel Hansen med fem mål på like mange forsøk.

Euro 2024: Portugal og Nederland trygge, Slovenia slet med nybegynneren