Haaland brakte Norge suksess mot Østerrike

Norge slo Østerrike 2-1 i sin andre Nations League-kamp. Målmaskinen Erling Haaland ble en helt for skandinavene, og scoret vinneren i det 80. minutt.

Nordmennene har nå fire poeng i sin League ‘B’-gruppe i turneringen, etter å ha spilt uavgjort mot Kasakhstan for noen dager siden. Østerrikerne står igjen med ett poeng, da de også startet kampanjen med et tilbakeslag, kun mot Slovenia.

I det 9. minutt tok hjemmelaget ledelsen etter at Alexandre Seorlot fant Félix Mure med en kort pasning og fyrte ned i høyre hjørne av motstanderens mål.

Utligningen kom i det 39. minutt. Marcel Zabitzer ble funnet i 16-meteren og slo Orian Niland. VAR grep imidlertid inn for en mulig offside, som ikke eksisterte, og dommer Nikola Dobanovic viste at målet ble telt.

I det 80. minutt ble den vanlig mistenkte – Erling Haaland – en helt for Norge. Manchester City-spissen ble funnet med en lang pasning og klarte å temme ballen så godt han kunne før han avsluttet. Igjen fulgte en lang sjekk for offside, men denne scoringen var også vanlig, og Haalands scoring ga også vertene suksess.

Kilde/r: gong.bg, dir.bg