Nations League: Hellas slår Irland, Østerrike knuser Norge ᐉ Nyheter fra Fakti.bg – Sport

Hellas slo Irland 2-0 i en gruppe B2-kamp i fjerde runde i Nations League-turneringen. Anastasios Bakasetas åpnet scoringen for Piraeus i det 48. minutt, og sluttresultatet ble satt av innbytter Petros Mantalos i tilleggstid gitt av dommeren, rapporterte FOCUS.

Hellenerne inntar førsteplassen på den foreløpige rangeringen med 12 poeng, mens Eire inntar tredjeplassen med 3 poeng.

Østerrike fikk huset sitt videre Norge med 5:1 i kampen i 4. runde i gruppe “B3” i Nations League-turneringen.

Den første kampen i Linz endte 1:1 etter kapteinens mål Marko Arnautovic Og Alexandre Seorlot. I andre semester, uteksaminerte fra Ralph Rangnick de fikk opp farten og scoret 4 ubesvarte mål. Arnautovic var presis for vertene, Philippe Lienhart, Stefan Posch og reservatet Michel Grégorich.

Østerrike tar førsteplassen i den foreløpige rangeringen med 7 poeng, det samme som skandinavene på andre plass.

Nord-Makedonia vant sitt besøk til Armenia med 2:0 i kampen i 4. runde i gruppe “C4” i Nations League-turneringen. Boyan Milovski og Isnik Alimi var presise for nordmakedonerne i andre omgang.

Nord-Makedonia inntar førsteplassen i den foreløpige rangeringen med 10 poeng, mens armenerne inntar andreplassen med 4 poeng.

Færøyene Og Latvia trakk uavgjort 1:1 i 4. runde i gruppe “C4” i Nations League-turneringen.

Vertene åpnet scoringen på slutten av første omgang Hanus Sørensenmens gjestene utlignet i det 69. minutt med et reservemål Dario sitter.

Færøyene inntar den siste 4. plassen i den foreløpige rangeringen med 3 poeng, mens Latvia inntar tredjeplassen med ett poeng til.

Malta fikk huset sitt videre Moldova med 1:0 i kampen i tredje runde i gruppe “D2” i Nations League-turneringen. Han scoret kampens eneste mål Teddy Teuma fra straffemerket på 87′.

Malteserne er nummer to i den foreløpige stillingen med 6 poeng, uavgjort med den moldoviske lederen, som har en bedre målforskjell.

Liechtenstein Og Gibraltar endte uavgjort 0-0 i en kamp i 3. runde i gruppe “D1” i Nations League-turneringen. Vertene inntar den endelige tredjeplassen på den midlertidige tabellen med 2 poeng på tre kamper, mens Gibraltarians leder med 5 poeng.