Østerrike scoret 5 mål mot Norge, Hellas slo Irland 2:0 i Nations League

Østerrike og Norge endte 5:1.

Østerrike med en ettertrykkelig 5-1-seier over Norge i et Nations League Group 3 B-oppgjør spilt i Linz.

Vertene scoret 4 mål etter pause og slo Erling Holland og lagkameratene.

Marko Arnautovic åpnet scoringen med et suverent skudd i høyre hjørne i det 8. minutt, men i det 39. minutt utlignet Aleksandr Seurlot med en heading.

I andre omgang feide vertene vekk motstanderen. Arnautovic sørget for 2:1 fra straffemerket i det 49. minutt og i det 58. headet Linhart inn etter en corner.

Nesten umiddelbart scoret Posh et 4. mål og Gregoric fullførte sluttresultatet i det 71. minutt, og disse målene ble også headet etter assists til lengste stolpe fra Marcel Sabitzer.

Dermed har Østerrike innhentet Norge poengmessig i gruppen – 7 hver, akkurat som Slovenia, som vant 1-0 mot Kasakhstan i den andre kampen, så ting er egentlig veldig interessant.

I en gruppe 2-kamp i League “B” beseiret Hellas Irland 2:0 og beholdt sine maksimale aktive poeng og har nå 12, tre flere enn andreplasserte England.