Norge triumferte i Biathlon SC i USA, Bulgaria endte på 16. plass – Mer sport – Vintersport

Norge vant 4×7,5 km stafett for menn i verdenscuppen i skiskyting på Soldier Hollow US Winter Center, mens den bulgarske kvartetten ble nummer 16.

Sturla Holm Lagrade, Tarey Bø, Johannes Tingnes Bø og Vetle Kristiansen gjennomførte kurset på en sammenlagt tid på 1:13.12,4 timer etter bruk av 5 ekstra patroner. Lagrade startet løpet veldig dårlig, tok tre strafferunder og falt først på 18. plass. Men så tok Tarey Bö laget til tredjeplass og broren Johannes Tingnes Bö og Christiansen presterte feilfritt for å bringe suksess til laget.

Italia endte på andreplass med en bruddtid på 26,5 sekunder, og Tyskland på tredjeplass med 27,3 sekunder. Begge lag brukte 8 ekstrarunder hver og delte ikke ut en strafferunde.

Verdensmester Sverige ble nummer fem.

Det var sesongens siste stafett og Norge vant den lille krystallkloden med 550 poeng, foran Tyskland med 330 og Italia med 290 poeng.

Bulgaria, bestående av Blagoi Todev, Vladimir Iliev, Anton Sinapov og Vasil Zashev, ble nummer 16 med 10 ekstra runder, en strafferunde og 6:00,0 minutter bak Norge. Todev startet løpet perfekt, hvoretter Iliev gikk inn i en ekstra runde, og i de to siste posisjonene klarte ikke Sinapov og Zashev å ta igjen.