VM for kvinner: Frankrike slår Norge 2-1, gjenopplev målene på video

det nødvendige
For sin andre VM-kamp vant de blå over nordmennene 2 mål til 1, inkludert ett fra straffemerket.

Og to! Andre seier på to kamper for Frankrike i VM. De blå slo de formidable nordmennene 2 mot 1 denne onsdagskvelden i Nice. De slo Sør-Korea 4-0 sist fredag ​​i sin første kamp i konkurransen.

Franskmennene åpnet scoringen i starten av andre omgang takket være et mål fra Valérie Gauvin på et innlegg fra Amel Majri. Valérie Gauvin er fra Mirande i Gers.

Ti minutter senere scoret Wendy Renard mot sitt lag og ga nordmennene et utligningspoeng.

Øyeblikk senere tildelte dommeren Frankrike straffe etter at en nordmann satte stegjernene hennes på kneet til franske Marion Torrent. Straffe vellykket av Eugénie le Sommer.

Ved pause var stillingen målløs 0-0 mellom de to lagene. For denne kampen hadde trener Corinne Diacre beholdt Valérie Gauvin, ekskludert fra åpningskampen på grunn av at hun var forsinket. Hun erstattet Delphine Cascarino, igjen på benken.

Spurte om TF1 på selvmålet som ble scoret, forklarte Wendy Renard at hun ikke klarte å høre hva lagkameraten sa til henne da ballen kom foran mål: «Det går raskt, jeg ville sette den inn til corner, men det er når Jeg kom hjem, det traff meg i bakhodet.”

Franskmennene spiller sin tredje kamp mot Nigeria 17. juni i Rennes. De er nesten garantert å gå til 16-delsfinalen. Uavgjort vil være nok til at Corinne Diacres spillere avslutter på toppen av sin gruppe, gruppe A.